Webwinkelier

Webwinkelier

Webwinkelier

Heb je reeds een goedlopende shop en wil je uitbreiden?

Wij bieden exclusieve dropship leveranciers!

Wat doen we?

Wij brengen dropship leveranciers met kansrijke producten en uitstekende marges, condities, levertijden en marktbeleid in contact met webwinkel ondernemers. Wanneer we brood zien in een dropship leverancier en zijn assortiment creëren we een dropshipping concept. Heb jij een webwinkel met potentie? Lees verder!

Onze eisen

We sluiten collectieve deals met de bij ons aangesloten dropship leveranciers. Hierdoor ben je verzekerd van marktconforme marges, uitstekende condities en een streng marktbeleid waarin we overvolle concurrentie te lijf gaan. In ruil hiervoor stellen we als eis dat je minimaal €20.000 op jaarbasis omzet en je shop voldoet aan onze eisen op het gebied van conversie en marketingpotentie.

What's in it for me?

Afhankelijk per leverancier communiceren we dagelijks of wekelijks CSV updates óf bieden we je in samenwerking met de leveranciers API- en/of XML koppelingen aan. Tevens maken we maatwerkafspraken over het communiceren van orders, (reclame) uitingen en het logistieke proces.

Kost dat?

€500 ex BTW per jaar. Waarom? Omdat we tijd steken in de deal met de leverancier. Indien je wilt koppelen met de leverancier bekijken we per geval wat de mogelijkheden en kosten zijn. Dat is vrijwel altijd maatwerk. En is je shop toe aan vernieuwing? Met 800+ gebouwde shops weten we hoe het werkt, dus wellicht kunnen we daarin ook nog iets voor elkaar betekenen!

Het aanbod

Het aanbod hangt af van de dropshipping concepten die we op dit moment beschikbaar hebben. Zit er geen dropshipping concept bij die je aantrekkelijk vindt? Dan kunnen we op dit moment helaas niets voor je betekenen. Schrijf je in dat geval in voor onze nieuwsbrief, dan houden we je op de hoogte van nieuwe dropshipping concepten!