Shopfuncties

Shopfuncties

Shopfuncties

De realisatie

Wij verzorgen de webwinkel. Responsive, zoekmachine vriendelijk, conversie geoptimaliseerd en gebruikersvriendelijk. Een webwinkel die over alle hedendaagse functies, koppelingen en integraties beschikt. Een webwinkel die verkoopt. We hebben reeds 800+ shops gebouwd, dus je kan er vanuit gaan - al zeggen we het zelf - dat we weten hoe de vork in de steel zit!

Gemakkelijk te beheren

We bouwen al onze shops op het platform van Lightspeed. Met Lightspeed beheer je jouw shop helemaal zelf. Van productomschrijvingen, namen, prijzen, tekstpagina's, kortingscode en nog veel méér! Wanneer je een foto op Facebook kan plaatsen of een mail kan sturen, dan kan je ook je shop beheren. Kind kan de was doen!

Sky is the limit

We hanteren twee prijsmodellen, afhankelijk van je wensen. Zo bouwen we shops binnen een vastgestelde template, maar kunnen we ook een volledig maatwerk shop voor je bouwen. Je kan het zo gek niet bedenken of we kunnen het maken. Sky is the limit!

51+ betaalmethodes accepteren

Lightspeed heeft tal van integraties met vrijwel alle bekende payment providers en betaaloplossingen in Europa. Betaalmethoden als iDEAL, Mastercard, VISA, Paypal en overigen integreren we standaard, zodat je altijd een passende betaaloplossing kan bieden.

Super snel, veilig en onbeperkt!

Ook de hosting van je shop is goed geregeld met Lightspeed. Je kan erop vertrouwen dat de laadtijd van je dropshipping webshop supersnel is en dat alle (persoonlijke) gegevens keurig en veilig worden opgeslagen. Daarnaast is onbeperkte bandbreedte standaard in de prijs inbegrepen. Het maakt niet uit of je 5, 50 of 50.000 bezoekers per dag hebt!

Go Abroad!

Lightspeed heeft de mogelijkheid om uit te breiden naar maarliefst 14 verschillende talen. De module Google Translate biedt daarnaast de mogelijkheid om je omschrijvingen automatisch te laten vertalen. Tevens is er een valutasysteem geïntegreerd die ieder kwartier alle valutakoersen update. Zo ben je verzekerd dat alle bedragen kloppen, in alle valuta.

CRM waar je vrolijk van wordt

Alle klanten en bestellingen in je dropshipping webwinkel worden automatisch verwerkt en veilig opgeslagen in het beheersysteem. Je hebt te allen tijde inzage in namen, adressen, telefoonnummers en e-mailadressen. Zelfs verjaardagen worden keurig bijgehouden. Met de handige exportmodule kan je deze gegevens vervolgens makkelijk exporteren.

Facturen en pakbonnen automatisch

Facturen en pakbonnen worden automatisch gegenereerd. Wanneer een klant iets bestelt zie je direct hoe de bestelling is betaald. Facturen en pakbonnen sla je met één muisklik op en stuur je door naar de leverancier. Daarnaast exporteer je heel gemakkelijk verkoopoverzichten voor de boekhouding en kan je te allen tijde facturen en pakbonnen uit het verleden terugvinden.

Beheer overal je shop!

Je werkt vanuit de cloud, dus je beheert op iedere willekeurige locatie en wanneer je zelf wilt jouw eigen shop. Oók op een zonnig terras, op vakantie, tijdens je werk, in de trein of tijdens een wandeling in het park. Je bent niet gebonden aan werktijden of een locatie. Een (mobiele) internetverbinding is genoeg.

We Love complete pakketen!

Standaard zijn alle functies, integraties en mogelijkheden inbegrepen, zonder hiervoor extra te hoeven betalen. Van kortingsmodules tot het toevoegen van cadeauverpakkingen of koppelingen ten behoeve van je marketingactiviteiten die standaard in het platform zitten mag je gratis gebruiken. We bouwen op Lightspeed, het meest toonaangevende en meest uitgebreide platform van Europa!