Marketing

Marketing

Marketing

Standaard hoog in de zoekmachines!

Onze dropshipping webwinkels zijn zoekmachine geoptimaliseerd in de basis, wat inhoudt dat deze een zoekmachine vriendelijke structuur hebben. Daarnaast bieden we alle functies voor het verder zoekmachine optimaliseren van je dropshipping shop. Je beheert zelf alle omschrijvingen, meta data en méér!

Een webwinkel die converteert!

Een hoop bezoekers binnenharken is leuk, maar je dropshipping shop moet natuurlijk wel converteren. Wij zorgen ervoor dat zoveel mogelijk bezoekers ook daadwerkelijk een aankoop verrichten. Dat doen we door de shop gebruikersvriendelijk te maken en vertrouwd over te laten komen. Ons doel: de weg tot het bestellen zo kort en simpel mogelijk maken. Doeltreffend!

Gratis toevoegen aan vergelijkingsites

Jouw dropshipping webwinkel koppelen aan de meest bekende vergelijkingsites is in een handomdraai geregeld. Standaard biedt het systeem koppelingen met Vergelijk, Beslist.nl, Kelkoo, Ciao en Kieskeurig.nl. De koppelingen met deze vergelijkingsites liggen al op je te wachten en zijn zó te gebruiken.

Meet je statistieken!

Meten is weten. Er zit standaard een statistiekentool in de dropshipping shop die je informeert over de hoeveelheid bezoekers en orders. Daarnaast kan je diverse statistiekentools (gratis) koppelen zodat je precies inzage hebt in wat klanten bekijken, welke pagina's ze bezoeken en waarom ze eventueel weer wegklikken. Door te kijken wat er beter kan optimaliseren we verder!

Integreer sociaal

Get Social met je dropshipping shop. Standaard integreren we op productpagina's vrijwel alle sociale netwerken zodat je productassortiment sociaal gedeeld kan worden. Ook koppelen we standaard je sociale profielen op de webwinkel zodat men je dropshipping shop kan Liken of Tweeten.

Klantbeoordelingen

Klantbeoordelingen werken 'over-de-streep-trekkend'. Op alle productpagina's kunnen mensen beoordelingen en ervaringen over het product toevoegen. Daarnaast verzorgen we integraties met o.a. Feedbackcompany, Trustpilot of Kiyoh, zodat je ook algemene ervaringen en feedback kan tonen. Happy customers vermenigvuldigen!

Blog erop los!

Door te bloggen bied je relevante content. Content wat goed is voor het zoekmachine optimaliseren van je dropshipping webwinkel en content dat interessant is voor je klanten om te lezen. Met de blogfunctie maak je snel en eenvoudig verschillende blogs aan. Blog erop los en link je blog aan producten zodat je ook wat verkoopt!

Zoeken en filteren

Klanten willen eenvoud. Daarom implementeren we standaard een zoek- en filterfunctie waarmee jouw klanten gemakkelijker kunnen navigeren. Ons motto: houd de route zo kort mogelijk, dan is de kans groter dat men wat koopt!

Tijdelijke kortingen converteren!

Wil je een tijdelijk (staffel)korting aanmaken voor een bepaalde categorie, een selecte groep producten of voor het gehele assortiment? Dan stel je dat gewoon in. Makkie. Met de module 'Kortingscodes' kan je daarnaast ook specifieke kortingscodes voor een breed publiek of een vaste klant aanmaken. Je beheert zelf hoe vaak of wanneer deze gebruikt mag worden.

Keep in touch met nieuwsbrieven

Standaard fiksen we een zogeheten nieuwsbrief opt-in functie voor je dropshipping webwinkel. Met deze functie hebben je klanten de mogelijkheid zich in te schrijven voor de nieuwsbrief. Wettelijk is het verplicht om een klant goedkeuring te vragen alvorens je hem of haar een mail stuurt. Het systeem houdt keurig bij wie wel en niet goedkeuring heeft verleend.