Uitleg concept

Uitleg concept

Zo passen wij dropshipping toe

Dropshipping als oplossing voor jouw shop

Dropshipping is een logistieke oplossing waarbij je producten aanbiedt die je zelf niet op voorraad hebt. Wanneer een klant wat bij je koopt, zet je de order door naar de dropship leverancier alvorens hij de dropshipping order verpakt en rechtstreeks naar jouw klant stuurt. Bij de bestelling voegt de dropship leverancier een pakbon met jouw logo toe, zodat het lijkt alsof jij 'm hebt verstuurd.

Dat klinkt als geen risico…?

Jep, vrijwel niet. Ondernemen is risico nemen, maar met dropshipping hoef je niet te investeren in assortiment, voorraad, inventaris, een pand of personeel. Wij zorgen voor een professionele webwinkel onder je eigen domeinnaam, de leverancier regelt de logistiek en jij kan je volledig focussen op het vermarkten, onderhouden en het genereren van omzet.

Interessant! In welke branches kan dit?

Dat is afhankelijk van de beschikbaarheid. Wij kijken altijd eerst naar kansen. Indien we kansen zien in een niche of groothandel, creëren we een samenwerking en bieden we dit als dropshipping concept aan. Vind je deze concepten niet interessant? Dan kunnen we niks voor je betekenen. Schrijf je in dat geval in voor onze nieuwsbrief, dan mailen we je wanneer er nieuwe concepten beschikbaar zijn!

Betrouwbare dropshipping leveranciers

Dropshipping groothandels die zich bij ons aanmelden worden uitvoerig gescreend. We kijken naar het product, de markt, de kansen, maar ook naar marktconforme marges, kwaliteit, snelheid en méér. Zit dit snor? Dan gaan we een samenwerking aan! Vervolgens heb je zelf een overeenkomst met de leverancier en voer je rechtstreeks het contact. Korte lijntjes en geen geneuzel!

Concurrentiebeding

Dropshipping betekent vaak overvolle concurrentie, en daar houden wij niet van. Wij bieden onze dropshipping concepten daarom exclusief aan. Wij geloven in het feit dat een selecte groep webwinkels in totaliteit nét zoveel presteert als 20 of meer webwinkels die allemaal hetzelfde verkopen. Het gaat bij ons niet om de kwantiteit, maar de kwaliteit van jou als ondernemer.

Wij bouwen een pro webwinkel

We maken de dropship leverancier afhankelijk van jouw prestaties, dus zorgen wij voor een 'killer webwinkel' die verkoopt. Een moderne webwinkel die op alle apparaten werkt, die gevonden wordt in de zoekmachines, conversie geoptimaliseerd is, die jij gemakkelijk kan beheren én waarmee je alle tools krijgt aangereikt om er zelf een succes van te maken!

Hoe werkt dat, die webwinkel?

We bouwen al onze dropshipping shops op Lightspeed, het meest toonaangevende e-commerce platform van Europa. Met Lightspeed heb jij alle integraties voorhanden en beheer je jouw shop gemakkelijk zelf. Wij hebben met 800+ gebouwde shops overigens by far de meeste Lightspeed-ervaring, dus skills in huis.