Manifest

Manifest

Waarom een manifest?

Vaak wordt dropshipping verkeerd geïnterpreteerd, met de verkeerde intentie gebruikt en bieden de verkeerde ondernemers het op de verkeerde manier aan. Wij hebben jarenlange dropshipping ervaring, weten wat de valkuilen en kansen zijn, en passen dropshipping daarom op een andere wijze toe!

Ken de definitie van dropshipping

Dropshipping is een logistieke oplossing. Dat is hoe het is. 'Dropshipping' betekent puur en alleen dat een dropship leverancier het logistieke proces verzorgt. Bij dropshipping houd je simpelweg zelf geen voorraad aan en de dropship leverancier zorgt uitsluitend voor het vervoeren van de bestelde artikelen naar jouw klanten. Niets meer en niets minder…

Dropshipping is geen marketing

Vaak wordt dropshipping vergeleken met affiliate marketing, maar affiliate marketing is een onderdeel uit de marketingmix. Een manier van vermarkten waarbij Pietje Jantje aanbeveelt om bij Jopie te kopen. Koopt Jantje wat bij Jopie, dan krijgt Pietje daar een commissie over. Pietje geeft uitsluitend advies of maakt reclame voor Jopie, maar loopt verder geen risico. Bij dropshipping run je je eigen business en draag je zelf de verantwoordelijkheden. Tevens leef je niet van de commissie, maar van het verschil tussen je in- en verkoopprijs.

Dropshipping is géén 'word-rijk-in-2-weekjes-methode'

Dacht je van wel? Dan sla je de plank flink mis. Bij dropshipping ontkom je aan de financiële verplichting van het inkopen van voorraad, investaris, een duur pand etc., maar dat betekent niet dat het allemaal vanzelf gebeurt. Je product verkoopt zich niet vanzelf. Net zoals dat de klanten van Albert Heijn niet vanzelf kwamen aanwaaien toen zij hun eerste winkel openden…

Dropshipping is niet uitgemolken…

Uitgemolken als in dat dropship leveranciers focussen op de hoeveelheid van het aantal dropshipping shops in plaats van de waarde van deze dropshipping shops. Gevolg? Een overvolle concurrerende markt waarbij uitsluitend de dropship leverancier rijker wordt. Wij werken uitsluitend met dropship leveranciers met wie we een concurrentiebeding aangaan. Het draait bij ons niet om de kwantiteit, maar de kwaliteit van de bij ons aangesloten dropshipping webwinkels.

Het draait ons niet om de pegels die je ons betaalt

Nee. We bieden ons concept aan omdat we erin geloven. Daarentegen; Voor niets gaat de zon op, ook wij zijn ondernemers. De focus binnen ons verdienmodel ligt echter op jouw kans in de markt. Wij verdienen een klein bedrag op iedere order die wordt gegenereerd.