Ook belangrijk

Ook belangrijk

Ook belangrijk

Ben ik geschikt?

Wij zijn op zoek naar gedreven en gemotiveerde (startende) ondernemers. Het maakt niet uit of je reeds een baan hebt, studeert, ZZP'er of ervaren ondernemer bent. Het voordeel van het exploiteren van een dropshipping webwinkel is dat je zelf je tijd kan indelen. Je bepaalt zelf hoeveel tijd, energie en geld je in je shop steekt. Zolang je gemotiveerd bent en je hebt budget, dan ben je geschikt!

Resultaat heb je zelf in de hand

Je winst is afhankelijk van de hoeveelheid tijd, geld en energie die je in je shop steekt. Doe je niets, dan ga je gegarandeerd weinig verkopen. Besteed je er aandacht aan, dan achten we de kans groot dat het wat wordt. Wij hebben reeds verkooppunten opgeleverd die vrijwel geen omzet draaien, maar ook verkooppunten die €200.000 omzet per maand halen. De bal ligt bij jou.

KvK en de blauwe enveloppen

Als webwinkelier ben je verplicht je in te schrijven bij de Kamer van Koophandel. Tevens ben je belastingplichtig en moet je omzet- en inkomstenbelasting afdragen. Als ondernemer kom je overigens in aanmerking voor aftrekposten zoals de zelfstandigenaftrek, startersaftrek en MKB-vrijstelling. Zo stimuleert de overheid ondernemen. Check de Belastingdienst voor meer info.

Retourzendingen

Als exploitant heb je te maken met een zichttermijn waarbinnen de consument artikelen mag retourneren. Je bent - afhankelijk per dropshipping concept - zelf verantwoordelijk voor deze retourzendingen. Ieder concept optimaliseren we zodanig dat het percentage retourzendingen zo laag mogelijk blijft. Afhankelijk per concept schommelt het percentage retourzendingen tussen de 2 en 8%. Dat valt mee!

Overeenkomst met de leverancier

Wij introduceren de dropship leverancier, jij gaat rechtstreeks de overeenkomst met hen aan. In deze overeenkomst is vastgelegd dat de dropship leverancier verantwoordelijk is voor het logistieke proces. De kwaliteit is dus gewaarborgd!

Licentietermijn

De licentietermijn bedraagt telkens 12 maanden, omdat je een plek gaat bezetten binnen een exclusief concept, maar ook omdat we zelf een overeenkomst van 12 maanden aangaan met Lightspeed en de leveranciers. De licentie wordt stilzwijgend telkenmale met 12 maanden verlengd, mits je opzegt met inachtneming van een opzegtermijn van minimaal een maand.

We gaan als partners door het leven

Wij noemen ons concept een 'driehoek concept', omdat we met z'n allen afhankelijk zijn van elkaar. We hebben niet direct baat bij de kosten die je aan ons betaalt, maar verdienen pas écht op het moment dat je wat verkoopt. Datzelfde geldt voor jou én voor de leverancier. Kortom, we zijn afhankelijk van elkaar waardoor we genoodzaakt zijn er met z'n allen voor te gaan. Uniek!

Garanties

Een veelgestelde vraag is hoeveel euro's men gaat verdienen. Daar kan je alleen zélf het antwoord op verzinnen! Keep in mind dat je echt je eigen toko gaat beginnen. Wij fungeren als springplank en duwtje in de rug, maar je moet het uiteindelijk helemaal zélf doen!